Politica de confidențialitate a magazinului online accessory.ro

accessory.ro se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Această politică de confidențialitate explică modul în care [numele magazinului] colectează, utilizează și dezvăluie informațiile dumneavoastră personale atunci când vizitați sau comandați de pe site-ul nostru web.

 • Ce date personale colectăm?

Atunci când vizitați site-ul nostru web, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dumneavoastră, inclusiv informații despre browserul dumneavoastră, adresa IP, ora vizitei și paginile pe care le vizualizați. De asemenea, colectăm informații pe care le introduceți atunci când vă creați un cont, plasați o comandă sau încercați să efectuați o achiziție, inclusiv numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și datele de plată.

 • Cum folosim datele dumneavoastră personale?

Folosim informațiile pe care le colectăm în diverse scopuri, inclusiv pentru:

 • A vă oferi o experiență personalizată pe site-ul nostru web.
 • Pentru a putea procesa comenzile dumneavoastră și a vă trimite produsele.
 • Pentru a vă contacta în legătură cu comenzile dumneavoastră, inclusiv pentru a confirma comenzile, pentru a vă trimite notificări de stare și pentru a vă oferi asistență clienți.
 • Pentru a vă trimite informații despre produsele, serviciile și promoțiile noastre viitoare.
 • Pentru a analiza utilizarea site-ului nostru web pentru a îmbunătăți conținutul, produsele și serviciile noastre.
 • Cui dezvăluim datele dumneavoastră personale?

Nu împărtășim datele dumneavoastră personale cu terți cu excepția cazului în care este necesar pentru a vă oferi produsele sau serviciile comandate. De exemplu, împărtășim informațiile dumneavoastră cu companiile de transport pentru a vă livra comenzile. De asemenea, putem împărtăși datele dumneavoastră cu companiile care ne ajută să ne îmbunătățim site-ul web sau să vă oferim servicii de marketing.

 • Cum protejam datele dumneavoastră personale?

Utilizăm măsuri de securitate adecvate, inclusiv criptarea și autentificarea, pentru a proteja datele dumneavoastră personale împotriva accesului, utilizării, dezvăluirii, modificării sau distrugerii neautorizate.

 • Cum puteți accesa, corecta sau șterge datele dumneavoastră personale?

Aveți dreptul să accesați, să corectați sau să ștergeți datele dumneavoastră personale. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră personale și să solicitați transferul datelor dumneavoastră personale către o altă companie. Pentru a face acest lucru, vă rugăm să ne contactați la [adresa de e-mail].

 • Modificări la această politică de confidențialitate

Putem actualiza periodic această politică de confidențialitate pentru a reflecta schimbările în practicile noastre sau din alte motive. Vă vom notifica cu privire la orice modificări prin publicarea noii politici de confidențialitate pe site-ul nostru web.

 • Contactați-ne

Dacă aveți întrebări cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la info@accessory.ro

0
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart