Termeni și condiții de utilizare

 1. Definiții

“Magazin online” înseamnă magazinul online deținut și operat de DEVELOPMENT ONLINE SRL, care fucntineaza sub denumirea comercviala Accessory.ro

“Client” înseamnă orice persoană fizică sau juridică care achiziționează produse sau servicii de la Magazinul online.

“Produse” înseamnă orice produs sau serviciu care este oferit spre vânzare de către Magazinul online.

“Servicii” înseamnă orice serviciu care este oferit de către Magazinul online, cum ar fi livrarea produselor, asistența pentru clienți sau returnarea produselor.

 1. Acceptarea termenilor și condițiilor

Prin accesarea, utilizarea sau achiziționarea de produse sau servicii de la Magazinul online, Clientul acceptă să fie supus acestor termeni și condiții. Dacă Clientul nu este de acord cu acești termeni și condiții, nu trebuie să acceseze, să utilizeze sau să achiziționeze produse sau servicii de la Magazinul online.

 1. Produse și servicii

Magazinul online își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prețurile, disponibilitatea și caracteristicile produselor și serviciilor oferite, precum și de a suspenda sau de a întrerupe temporar sau permanent furnizarea produselor și serviciilor, fără nicio notificare prealabilă.

 1. Comandă

Clientul poate plasa o comandă pentru produse sau servicii prin intermediul Magazinului online, urmând pașii pentru finalizarea unei comenzi și efectuând plata prin card bancar prin platform Stripe, transfer bancar sau cash la livrare.

Magazinul online își rezervă dreptul de a refuza orice comandă, fără nicio notificare prealabilă.

 1. Prețuri și taxe

Prețurile produselor și serviciilor sunt afișate pe Magazinul online și includ T.V.A.

Clientul va plăti, în plus față de prețul produselor și serviciilor, și costurile de livrare, care vor fi calculate în funcție de adresa de livrare și de valoarea comenzii.

 1. Livrare

Produsele vor fi livrate la adresa menționată de Client în formularul de comandă.

Magazinul online își rezervă dreptul de a schimba adresa de livrare, dacă Clientul nu este disponibil la adresa menționată în formularul de comandă.

 1. Returnarea produselor

Clientul poate returna produsele achiziționate de la Magazinul online, în termen de 14 zile de la data livrării, fără nicio explicație.

Pentru a returna un produs, Clientul trebuie să completeze formularul de retur și să îl trimită la adresa de contact a Magazinului online.

Clientul va fi responsabil pentru costurile de transport aferente returnării produselor.

Magazinul online va rambursa Clientului contravaloarea produselor returnate, în termen de 30 de zile de la data primirii produselor returnate.

 1. Garanție

Magazinul online oferă o garanție de 24 de luni pentru produsele achiziționate de la Accessory.ro.

În cazul în care produsul este defect, Clientul poate solicita Magazinului online înlocuirea produsului sau rambursarea contravalorii acestuia.

 1. Confidențialitate

Magazinul online se angajează să respecte confidențialitatea Clientului.

Magazinul online nu va furniza datele personale ale Clientului către terți, fără consimțământul Clientului.

 1. Resoluționarea litigiilor

Orice litigiu apărut între Magazinul online și Client va fi soluționat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu se ajunge la o soluționare amiabilă, litigiul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române.

 1. Legea aplicabilă

Aceste termeni și condiții sunt guvernate de legile române.

 1. Dispoziții finale

Dacă o dispoziție din acești termeni și condiții este considerată invalidă sau neexecutabilă, aceasta va fi înlocuită cu o dispoziție valabilă și executorie, care să se apropie cât mai mult de intenția originală a dispoziției invalide sau neexecutabile.

Acești termeni și condiții constituie întreaga înțelegere dintre Magazinul online și Client cu privire la subiectul acestora și înlocuiesc toate înțelegerile sau comunicările anterioare, scrise sau verbale.

Magazinul online își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment

0
Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart